24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Jesse heeft 't gevonden

Home - Werken bij - Jesse heeft 't gevonden

Jesse van der Laar komt al sinds 2019 bijna dagelijks bij Van der Horst over de vloer. Eerst als stagiair, vervolgens tijdens zijn BBL-opleiding en inmiddels is hij op zijn 21e werkzaam als allround timmerman, rijdt hij in zijn eigen Van der Horst bus én begeleidt hij zelf een leerling. Lees meer over de razendsnelle ontwikkeling van Jesse en hoe goed hij ’t heeft bij Van der Horst.

Hoe ben je bij Van der Horst terechtgekomen?

“Ik zat op de school Bouwmensen in Nijmegen. Tijdens de opleiding allround timmerman niveau 3 ben ik gaan stagelopen bij Van der Horst. Ik kom uit Mill, dus dat was lekker dichtbij. Daarna heb ik ook mijn BBL-opleiding daar gedaan, dat betekent 4 dagen werken en 1 dag school. Vanuit daar ben ik gebleven en nu werk ik er vast.”

“Bij Van der Horst krijg je echt de kans om jezelf te laten zien.”
— Jesse van der Laar

Dan ben je bij Van der Horst opgegroeid! Hoe was jouw ervaring als leerling bij Van der Horst?

“Heel goed. Ik werd goed ontvangen en mocht meteen met de timmerman mee, de praktijk in. Hij heeft mij vanaf dag één alles geleerd en nam daar echt de tijd voor. Ik ben begonnen op Service & Onderhoud en later mocht ik samen met een college bij Nieuwbouw gaan werken. Daar werk ik nu nog steeds en dat bevalt me heel goed. Ondertussen hebben we samen al veel verschillende projecten mogen maken en heb ik veel geleerd.”

Wat maakt werken bij Van der Horst zo leuk?

“Je krijgt kansen en vertrouwen. Ze geven je de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt, maar accepteren ook wie je bent. Je krijgt de tijd die je nodig hebt. Bij mij is alles snel gegaan. Inmiddels heb ik al mijn eigen werkbus en leid ik zelf een leerling op. Dat geeft vertrouwen, ik vind dat een compliment. En het is leuk om te doen. Bovendien werken wij aan complexe projecten, er zijn niet veel aannemers die dat doen. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Zo zijn we nu een groot sportcentrum met zwembad aan het maken. Daarbij moet je met zoveel dingen rekening houden, het is leuk om daarover mee te denken met de uitvoerder. Je bouwt iets vanaf de fundering op, dat is mooi om te zien. Bovendien komen mensen van de gemeente regelmatig langs om te kijken en zij zijn altijd erg enthousiast. Dat geeft voldoening.”

Waarom heb jij ’t zo goed bij Van der Horst?

“Daar draagt het gezellige team flink aan bij. We hebben een hecht bouwteam en de sfeer is altijd goed. Maar ook het contact met andere collega’s is fijn. Er worden vaak uitjes, borrels, spelletjesavonden en barbecues georganiseerd. Dat is altijd heel goed verzorgd en gezellig. Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar het werk.”

Jesse heeft 't gevonden. Jij ook?

Check de vacatures

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd