24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Dennis en Dennis hebben 't gevonden

Home - Werken bij - Dennis en Dennis hebben 't gevonden
Dennis Jans

Naamgenoten Dennis en Dennis wonen niet alleen bij elkaar om de hoek, ze werken ook allebei als timmerman bij Van der Horst. De één (Dennis van Haren) inmiddels bijna 6 jaar, de ander (Dennis Jans) heeft er nu 1 jaartje opzitten. Samen rijden ze iedere werkdag met veel plezier in een Van der Horst bus naar uitdagende opdrachten door heel Nederland. Lees hier over hoe goed zij ’t hebben bij Van der Horst.

Hoe zijn jullie bij Van der Horst terechtgekomen?

Dennis van Haren: “Zes jaar geleden ben ik gewoon bij Van der Horst binnengelopen met de vraag of ze nog mensen nodig hadden. Dat was het geval en toen was het zo geregeld. Ik was toen ook al timmerman en op zoek naar wat anders.”
Dennis Jans: “Tien jaar geleden heb ik de timmeropleiding gedaan en daarna ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig rietdekker. Ik wilde weer graag terug de bouw in en raakte met Dennis aan de praat over ander werk. Hij was heel positief over Van der Horst en zo ben ik daar ook terechtgekomen.”

“Hier werken oudere vaklieden en jonge talenten, dat is een mooie mix.”
— Dennis van Haren

Dennis van Haren

En hoe bevalt dat, samen werken bij Van der Horst?

Van Haren: “Dat bevalt goed. Sinds Dennis begonnen is, hebben we samen al mooie projecten opgeleverd, zoals de sporthal in Arnhem. Nu zijn we bezig in Harderwijk. Vanuit onze wijk rijden we samen in een bedrijfsbus naar alle bouwlocaties toe, dat is praktisch en gezellig.”

Klinkt goed! Waarom is Van der Horst een goede werkgever?

Jans: “Mijn ervaring is goed. Leuk werk, gezelligheid op de werkvloer, fijne collega’s, mooie bedrijfsfeestjes. De dingen zijn goed geregeld. Ik zit hier prima op mijn plek, het is goed werken hier.”
Van Haren: “We moeten allemaal werken, en dat moeten we met plezier doen. En dat doe ik bij Van der Horst. Ik zit hier gewoon goed op mijn plek en heb er een fijn gevoel bij. Hoe we met elkaar omgaan, hoe zaken geregeld zijn, de leuke activiteiten bijvoorbeeld rondom alle feestdagen. Ook staan ze voor je klaar. Als er iets is, hoef je het maar aan te geven en het wordt opgepakt. Dat is fijn.”

Wat maakt het werk zelf zo leuk?

Van Haren: “Wij zitten veel in de utiliteitbouw voor grote opdrachtgevers. Daar komen vaak complexe uitdagingen bij kijken en we vinden het belangrijk om vooraf goed over alle details na te denken. Je kunt het maar één keer goed doen. Wij zijn natuurlijk vooral de handjes, maar we denken ook mee na. Onze mening wordt altijd meegenomen in de voorbereidingen.”
Jans: “Daar sluit ik me bij aan. Collega’s staan open voor ideeën en luisteren naar onze suggesties. We sparren met z’n allen en komen uiteindelijk tot een gezamenlijk besluit. Wij moeten het tenslotte ook maken.”

Wat maakt het team zo leuk?

Van Haren: “Samen handjes uit de mouwen steken, maar ook gezelligheid op zijn tijd. Slap geklets en humor tussendoor moet kunnen. We hebben hier oudere vaklieden werken met veel kennis en ervaring, maar ook jonge gasten. Het mooie is dat zij ook vertrouwen en ruimte krijgen. We werken hier met een gevarieerd en gemêleerd gezelschap, dat vind ik een pré.”

Dennis en Dennis hebben 't gevonden. Jij ook?

Check de vacatures

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd