24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zwembad Valkenhuizen

Home - Projecten - Zwembad Valkenhuizen

Toegevoegde waarde als meedenker  

Van der Horst weet waar je aan begint

 

Juist dankzij deze procedure (aanbesteding met onderhandeling) konden we onze toegevoegde waarde als ‘meedenker’ laten zien, samen met onze partners Hoppenbrouwers Techniek en Lotec. Door onze vindingrijke inslag wisten we 30 procent te besparen voor de gemeente Arnhem waardoor het project doorgang kon krijgen. 

 


Gasloos

Valkenhuizen is een gasloos zwembad waarbij warmtepompen en zonnepanelen voor de warmte en energie zorgen. Het zwembad is daarmee bijna energieneutraal. Zwembad Valkenhuizen beschikt over twee gescheiden zwembaden: een zesbaans wedstrijdbad en een doelgroepenbad met beweegbare bodem. Daarbij is de bestaande bouw gerenoveerd en zijn de bestaande sporthallen aangesloten op de nieuwbouw, ook qua installaties. Er is een centrale ingang gemaakt waar je zowel naar het zwembad als ook naar de sporthallen gaat. 

 

Minimaliseren overlast

Om alle functies (o.a. horeca, leslokalen, kantoren, overlegruimtes, sporthallen, kleedruimtes) in het bestaande gebouw open te houden en om de overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken, hebben de diverse maatregelen getroffen. Denk hierbij aan het plaatsen van houten (stof)wanden en bouwzeilen, het aanbrengen van een tijdelijke trappentoren in de bestaande sporthal, creeeren van nieuwe vluchtwegen, aanbrengen van tijdelijke parkeermaatregelen, nieuwsbrieven voor omwonenden etc. Door goed overleg met de gemeente, opdrachtgever, gebruikers en de omgeving is het hele bouwproces zeer goed verlopen en met een minimale overlast voor alle betrokkenen. 

 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van uw sportcomplex.
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

"Door onze vindingrijke inslag wisten we 30 procent te besparen voor de gemeente Arnhem waardoor het project doorgang kon krijgen."

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd