24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zwembad ‘in de Bandert’

Echt-Susteren
Home - Projecten - Zwembad ‘in de Bandert’

Zee van wensen, vast budget

Van der Horst weet waar je aan begint


Renovatie en uitbreiding zwembad en sporthal

Door een onverwachte calamiteit rondom de dakconstructie moest het bestaande zwembad ‘in de Bandert’ sluiten. De gemeente besloot dit aan te grijpen voor een grote renovatie en nieuwbouw van het zwembad. Men had uitgesproken wensen en ambities en het budget stond vast. Tijdens het bouwproject zijn er nog aanvullende opdrachten verstrekt, waaronder de verduurzaming en renovatie van de naastgelegen sporthal. Bijkomende uitdagingen: men wilde zo snel mogelijk weer open en de sporthal bleef tijdens de werkzaamheden gewoon in gebruik. Door een gefaseerde aanpak, hebben we dit project succesvol afgerond. 

Samen het maximale eruit halen

We hebben het bouwproject in bouwteam aangepakt en samen met de opdrachtgever en de architect de mogelijkheden binnen het beschikbare budget verkend. Dat legt veel druk op het voortraject: grondig inventariseren en vindingrijke oplossingen bedenken, ook als je iets onvoorzien tegenkomt. Door elkaar uit te dagen en creatief te blijven, hebben we binnen het gegeven budget voor het nieuwe zwembad, veel mooie extra’s weten te realiseren, zoals een hypermodern drenkelingen detectiesysteem, een therapeutisch doelgroepenbad, een kronkelende waterglijbaan van 35 meter en een sprayparkje voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft het zwembad nu een energiezuinige installatie en een hoge luchtdichting en hebben we een schil met een hoge isolatiewaarde gerealiseerd.
Om te zorgen dat de sporthal kon doordraaien tijdens het bouwproject hebben we aan de achterzijde een tijdelijke ingang gemaakt.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zwemcomplexen. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd