24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projectmatig en dagelijks onderhoud

Diverse locaties
Home - Projecten - Projectmatig en dagelijks onderhoud

Werken waar mensen wonen

Van der Horst weet waar je aan begint


Projectmatig onderhoud en renovatie voor woningcorporaties

Naast het dagelijks onderhoud van bijna 9.000 woningen in de regio, verrichten wij ook veel projectmatig onderhoud en renovatie voor woningcorporaties. Het volledig ontzorgen van de woningcorporatie is ons doel. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar. Soms zijn het ingewikkelde klussen (opsporen lekkages bijvoorbeeld) en soms routinematige onderhoudsklussen maar altijd binnen uitdagende omstandigheden, omdat je ‘inbreekt’ in iemands huis en dagelijkse doen. Daarom werken wij met vaste vakmensen die zich die impact heel goed realiseren. Wij beseffen dat we te gast zijn, bellen niet aan met een hamer maar met een stofzuiger in de hand.

Kort en goed

Onderhoud en renovatie is een kwestie van uitgekiend plannen en organiseren, zeker als je weet dat de werkzaamheden vaak per woning verschillen. Zo zorg je ervoor dat je de overlast en inbreuk op de privacy zo veel mogelijk beperkt. Onze vakmannen zijn opgeleid om alle werkzaamheden (van stukadoren, energiebesparende maatregelen tot brandwerende voorzieningen) zelf uit te voeren. Hiermee voorkomen we dat de bewoner meerdere personen over de vloer krijgt. Daar hoort ook bij dat je secuur te werk gaat, zodat het in één keer goed is. Wij gaan voor nul opleverpunten. Minstens even belangrijk is zorgvuldig communiceren met bewoners en waar mogelijk meebewegen met hun wensen.

Renovatie app

Om bewoners goed voor te bereiden en in te lichten, maken wij onder andere gebruik van een renovatie app. Met duidelijke knoppen en logische functies, zodat echt iedereen er makkelijk mee overweg kan. De app bundelt alle informatie, foto’s en eventuele video's van het renovatieproject. Bewoners kunnen zelf zien wanneer er in hun woning gewerkt wordt en welke werkzaamheden er plaatsvinden, maar ook welke overlast dat veroorzaakt en wat ze zelf kunnen doen ter voorbereiding om te zorgen dat de klus zo snel mogelijk is geklaard. En als er iets is, kunnen ze met één druk op de knop contact maken met de uitvoerder.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor projectmatig onderhoud en renovatie voor woningcorporaties.
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

"Huurders van Mooiland gaven ons een 8,

de hoogste waardering ooit bij een onderhoudsproject."

 

Jorn, Projectleider

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd