24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Nieuwbouw 25 vakantiebungalows

Home - Projecten - Nieuwbouw 25 vakantiebungalows

Korte bouwtijd, gebruiksklaar opleveren?

Van der Horst weet waar je aan begint


Modern en toekomstbestendig

Landal De Vers is een bosrijk familiepark op de grens van Noord-Brabant en Limburg, vlakbij het Oorlogsmuseum en andere toeristische attracties. Het park bestaat inmiddels al 60 jaar. De laatste jaren is er fors geïnvesteerd in nieuwe vakantiewoningen, in renovatie en verluxing en in betere voorzieningen voor gasten. Nagenoeg het hele park is aangepakt. Hierdoor is het park flink gemoderniseerd en toekomstbestendig.

Het segment Sport & Recreatie is een belangrijke pijler voor onze organisatie. Wij waren dan ook verheugd dat ons wederom de opdracht werd gegund, dit keer voor de bouw van 25 recreatiebungalows op Landal de Vers te Overloon. Op dit bosrijke park hebben we al diverse projecten gerealiseerd zoals een overdekt zwembad en meerdere fases vakantiewoningen. De uitbreiding van Landal de Vers bestaat uit 25 vrijstaande woningen geschikt voor 4-, 6- en 8-personen.

 

Luxe woningen 

De Vers wilde het bosrijke karakter graag behouden, maar tegelijk de bestaande doelgroepen van gezinnen met en zonder kleine kinderen uitbreiden. Men zag de vraag van gasten naar meer luxe toenemen en ook de behoefte aan grotere accommodaties, bijvoorbeeld voor driegeneratie-vakanties. De nieuwe bungalows zijn sfeervol ingericht met luxe sanitair en moderne inbouwkeuken.

Een groot deel van de bungalows heeft een veranda met loungebank, barbecue en buitenkachel. De karakteristieke bouwstijl van de woningen past naadloos in de regio en de sfeer van het vernieuwde park.

De 25 woningen worden in een korte bouwtijd gerealiseerd, met respect voor de omliggende natuur en met beperkte overlast voor de vakantiepark bezoekers. Wij leveren de woningen midden december gebruiksklaar op.

 

 

 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van woningen in de recreatieve sector. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd