24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

MSD Animal Health

Boxmeer
Home - Projecten - MSD Animal Health

Veeleisende sector, strenge brandveiligheidsnormen

Van der Horst weet waar je aan begint


Brandwerende voorzieningen

In de farmaceutische sector hanteert men begrijpelijkerwijs strenge eisen ten aanzien van de brandveiligheid. Ook bij MSD Animal Health zijn ze daar scherp op. Niet alleen ten aanzien van cleanrooms en laboratoria, maar ook van de kantoren en magazijnen. Bijkomende uitdaging zijn de strenge arbo- en veiligheidseisen op de locatie en de voorwaarde dat het werk gewoon door moet gaan. Een combinatie waar Van der Horst wel raad mee weet.
 

Gecertificeerde specialisten Engineer & Construct

Sinds 2014 adviseren wij MSD op dit gebied met een team van gecertificeerde specialisten Engineer & Construct dat ook verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden. Na een uitgebreide gebouwscan geven we aan welke brandwerende voorzieningen nodig zijn om de brandveiligheid te waarborgen of te verhogen. Die brandwerende voorzieningen brengen we vervolgens vakkundig aan. Alles op basis van grondige voorbereiding en een strakke planning, zodat het bedrijfsproces van MSD geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor brandwerende voorzieningen. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd