24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Landal de Vers

Overloon
Home - Projecten - Landal de Vers

Design & Build    

Van der Horst weet waar je aan begint

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt bungalowpark Landal De Vers. In 2014 ontvingen wij de Design & Build opdracht voor de realisatie van een overdekt zwembad op het Overloonse park. 


Volledig verantwoordelijk

Op het bosrijke park, Landal de Vers, heeft Van der Horst aannemers al tientallen luxe bungalows gerealiseerd voor 4,6, 8 en 12 personen. In 2014 ontvingen wij de Design & Build opdracht voor de realisatie van een overdekt zwembad op het Overloonse park. In dit project waren wij volledig verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouwvergunning, constructies, bouwbesluittoetsingen, brandveiliggebruik inclusief elektrotechnische, werktuigbouwkundige en zwembadinstallaties.

 

Duurzaam en onderhoudsarm

Door toepassing van specifieke materialen en technieken is het nieuwe zwembad duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Het bad ligt dicht bij de receptie en de horeca en biedt optimaal zicht op de buitenspeeltuin. Het zwembad heeft een afmeting van 8 x 21 meter en een diepte van 1,4m1. Voor de kleine bezoekers is er kinderbadje gerealiseerd met waterspeelplaats inclusief speeltoestellen en peuterglijbanen. De sportieve gasten kunnen baantjes zwemmen in het grote bad en relaxen op de bubbelbank.

Gebruiksklaar opgeleverd

Daarnaast zijn er semi vrij hangende kleedlokalen incl. MIVA-kleedruimte gemaakt, lockers en andere voorzieningen. Het gebouw is voorzien van ITS publieksymbool (Internationaal Toegankelijkheid Symbool).  Wij hebben het gebouw in juli 2015 gebruiksklaar opgeleverd. Dit betekent dat het water reeds geconditioneerd was en volledig klaar voor gebruik.

Ook op dit moment hebben wij wederom 25 bungalows in uitvoering.
Klik hier om meer over dit project te lezen.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van uw sportaccommodatie. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd