24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je ‘t?

Timmerman service en onderhoud

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Timmerman service en onderhoud

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom werken bij de leukste bouwfamilie van de regio. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

 

Hoe jouw werkdag eruit ziet? Afwisselend en actief. Je gaat samen met leuke collega’s op pad en aan de slag met onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in woningen van een woningstichting. Gezellig bij de mensen thuis dus. De week erna ben je bezig met onderhoud bij vaste opdrachtgevers. Bijvoorbeeld door het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden aan de hand van een bestek of kruisjeslijst, werktekeningen, werkomschrijvingen of volgens instructie van de uitvoerder of voorman. En natuurlijk zorg je goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.

 

Heb je ‘t?

 • je bent een echte aanpakker en teamplayer
 • genoeg ervaring; dankzij een primaire timmeropleiding, de opleiding voortgezet timmerkracht of meerdere jaren werkervaring
 • passie voor het vak
 • de ambitie om het beste uit jezelf en de organisatie te halen
 • sociaal vaardig, voor een gezellig praatje met bewoners
 • je bent vindingrijk en zoekt altijd naar de juiste oplossing

 

Wil je ‘t?

 • zelfstandige en afwisselende baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
 • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • goed salaris en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
 • degelijk bouwpensioen
 • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

 

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Majd Abo Zarad
Mijn eerste job was bij een ander bouwbedrijf maar daar voelde ik me niet thuis. Bij van der Horst heb ik hele fijne collega’s en werd ik direct opgenomen in het team.
Willem Schuurmans
Ik wil bij van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Recente projecten

Verbouwing VSO School De Korenaer Stevensbeek

Een staaltje vakmanschap, vindingrijkheid en samenwerking!

 

In opdracht van de gemeente St. Anthonis heeft Van der Horst een deel van de De Korenaer gesloopt en weer opgebouwd. De Korenaer is nu klaar voor de toekomst: een mooie, moderne school waarmee leerlingen en het team de komende jaren vooruit kunnen. 

Bekijk dit project

Zwembad Den Ekkerman

Design, Build & Maintain

In Veldhoven is de nieuwbouw van Zwembad Den Ekkerman gerealiseerd, ten zuiden van het bestaande complex en is een geheel gaan vormen met de huidige sporthal.

Bekijk dit project

Brandweerkazerne Uden

Gerealiseerd in bouwteam 

In Uden realiseerden wij de nieuwe brandweerkazerne. Een project waarbij wij onze vindingrijkheid goed konden laten zien! 

Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.