24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je 't?

Renovatietimmerman Brandveilingheid en Verduurzaming

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Renovatietimmerman Brandveilingheid en Verduurzaming

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom werken bij de leukste bouwfamilie van de regio. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

 

Hoe jouw werkdag eruit ziet? Afwisselend, actief en met veel verantwoordelijkheid. Samen met leuke collega’s ga je op pad om bedrijfspanden, woningen en nieuwbouwprojecten brandveiliger te maken. Geen dag is hetzelfde. Jouw werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het brandwerend maken van sparingen en doorvoeringen, het aanbrengen van brandwerende betimmeringen en het monteren van brand- en vlinderkleppen. Ook zorg je ervoor dat er een brandwerende coating aangebracht wordt op (staal)constructies. Dit geeft jou een goed gevoel, want jouw werk kan levens redden!

Daarnaast steek je samen met jouw teamgenoten gebouwen in een duurzamer jasje. Zodat deze panden en de installaties minder energie verbruiken en het een stuk prettiger is om daar te wonen of werken. En natuurlijk zorg je ook goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.


Heb je ‘t?

 • de skills van een echte vakman- of vrouw, aanpakker en teamplayer
 • genoeg ervaring; dankzij een opleiding of relevante werkervaring
 • passie voor het vak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel; jouw werk kan levens redden
 • de ambitie om het beste uit jezelf en de organisatie te halen
 • een portie vindingrijkheid waarmee je altijd naar de juiste oplossing zoekt
 • een zelfstandige en flexibele werkinstelling
 • zin in een baan die voldoening geeft voor 32 tot 40 uur per week

 

Wil je ‘t?

 • goed salaris conform cao Bouw & Infra
 • direct in dienst met een vast contract
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 45 verlofdagen
  • een bijdrage in je ziektekostenverzekering
  • een bijdrage voor je duurzame inzetbaarheid
  • degelijk bouwpensioen met de beste dekkingsgraad van Nederland
  • goed uitgeruste, luxe servicebus
 • afwisselende baan bij een dynamische en innovatieve organisatie
 • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (zoals een cursus MEB of wet- en regelgeving rondom brandveiligheid)
 • enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.


Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Sharon van der Aa, Personeelsfunctionaris 06-53719221. Een appje sturen mag natuurlijk ook altijd.

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk."
Recente projecten

MFA Oelbroeck

Tijdens de grootscheepse verbouwing bleef het pand in gebruik

We realiseerden o.a. een grote theaterzaal met podium, diverse vergaderruimtes, een bibliotheek, ruimtes voor creatief gebruik en sport en een kinderdagverblijf. 

Bekijk dit project

KOMBI Bouwmaterialen Uden

Samenwerken met een volledig open begroting  

We realiseerden een moderne showroom, frisse kantoren, een coffeecorner, opslag en een drive-through en dat alles binnen budget en planning! 

Bekijk dit project

Verbouwing VSO School De Korenaer Stevensbeek

Een staaltje vakmanschap, vindingrijkheid en samenwerking!

In opdracht van de gemeente St. Anthonis heeft Van der Horst een deel van de De Korenaer gesloopt en weer opgebouwd. De Korenaer is nu klaar voor de toekomst: een mooie, moderne school waarmee leerlingen en het team de komende jaren vooruit kunnen. 

Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.