24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Calculator / werkvoorbereider hout- en betonelementen

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Calculator / werkvoorbereider hout- en betonelementen

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom dan werken bij het meest spraakmakende bouwbedrijf van Nederland. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

Je vindt ’t bij Van der Horst

Hoe jouw werkdag eruit ziet? Lekker afwisselend. Met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je gaat aan de slag met de planning, calculatie, werkvoorbereiding, engineering en inkoop van de uit te voeren opdrachten. Zowel in hout als beton. Als het gaat om kwaliteit zien we bij jou regelmatig een kritische blik. Ook het optimaliseren en professionaliseren van bedrijfsprocessen heb je hoog op de agenda staan. En tussendoor vind je het leuk om na te denken over de toekomst van deze facetten. Proactief en flink aanpakken gaat bij jou automatisch, dankzij je grote verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw sterke communicatieve skills is het motiveren van medewerkers geen enkel probleem. En natuurlijk zorg je goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.

Heb je ‘t?

  • afgeronde bouwtechnische opleiding en interesse in bouwmaterieel
  • mbo werk- en denkniveau
  • leidinggevende vaardigheden
  • de skills om goed te communiceren, plannen en organiseren
  • een oplossingsgerichte blik

 

Wil je ‘t?

  • een zelfstandige en afwisselende baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
  • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • goed salaris en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
  • degelijk bouwpensioen
  • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk."
Recente projecten

Je vindt 't bij
Van der Horst.