24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Wellnessresort & City Resort Hotel Sittard

Home - Projecten - Wellnessresort & City Resort Hotel Sittard

Tot en met het bloemetje op tafel

Van der Horst weet waar je aan begint


12.000 m2 afbouw

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg en direct naast het stadion van Fortuna Sittard, hebben we het Wellnessresort Sittard gerealiseerd (voorheen Fitland XL Sittard). Een uniek multifunctioneel gebouw gericht op sport en recreatie. Onze werkzaamheden bestonden uit ca. 12.000 m2 afbouw, gerealiseerd in minder dan 6 maanden. Het complex was bij oplevering volledig gebruiksklaar, tot en met het bloemetje op tafel. Wellnessresort Sittard bevat o.a. een topsporthal, sportcentrum, I-VY klimcentrum, een beauty- en wellnessresort met diverse zwembaden, 10 hypermoderne bowlingbanen, diverse congresruimten en een restaurant genaamd ‘Medals’.

 

Fase 2: City Resort Hotel Sittard

Fase 2 bestond uit de realisatie van een luxe hotelcomplex. De 4-sterren comfort kamers bevinden zich in de buitenschil van het Fortunastadion. Alle ruim 70 hotelkamers zijn uitgerust met luxe badkamer, climate control, wifi en alle gemakken die horen bij de moderne tijd. 

 

 

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

30

gebouwen brandwerend gemaakt

29

sportaccommodaties gerealiseerd