24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Ondertekening contract sportaccommodatie Oisterwijk

Home - Actueel - Ondertekening contract sportaccommodatie Oisterwijk

Woensdag 23 mei 2018 onthulden Jan de Laat en Peter Smit, de 'nieuwe' en 'oude' wethouder Sport van de gemeente Oisterwijk een bouwbord aan de rand van sportpark Den Donk. Daarnaast ondertekenden wij het contract voor de nieuwe sportaccommodatie (zwembad & sporthal).

De gemeente Oisterwijk wil haar verouderde zwembad met nabijgelegen sporthal vervangen door een moderne sportaccommodatie die voor iedereen goed toegankelijk moet zijn. De gemeente heeft daarbij fikse ambities geformuleerd op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en CO2-reductie. Wij formeerden voor deze prachtige uitdaging een team met Slangen+Koenis Architecten en technisch dienstverlener Van Dorp. Samen gaan we de hoge ambities op het gebied van duurzaamheid waarmaken: de GPR scoort op alle onderdelen ruim boven het minimum, er wordt voldaan aan de gestelde BENG-eisen en het gebouw heeft een EPC van 0,00!
We leveren deze hypermoderne en super duurzame sportaccommodatie straks op met een onderhoudsovereenkomst voor 25 jaar. Zodat de gemeente Oisterwijk ook na de oplevering precies weet waar ze aan toe is.

Op 26 september 2018 heeft de 'eerste paal' viering plaatsgevonden. 

 

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

30

gebouwen brandwerend gemaakt

29

sportaccommodaties gerealiseerd