U bevindt zich hier: Home - Over ons -Historie

Van der Horst aannemers: meer dan 85 jaar ervaring

Een kleine timmerwerkplaats, daar is het ruim 85 jaar geleden allemaal mee begonnen. In 1930 om precies te zijn, onder de naam Van Bommel & Van der Horst.

Wat in dat jaar begint met reparaties aan de bolderkar van de boer en het bouwen van stallen groeit ondanks de crisis al snel uit tot een echt aannemersbedrijf. Een bedrijf dat in de jaren zestig en zeventig tot ver buiten de regio naam maakt als kwaliteitsbouwer van utiliteitsprojecten, zoals kerken, scholen, sporthallen en gemeentehuizen.

 

Aannemersbedrijf van Bommel en van der Horst B.V. wordt van der Horst aannemers

In 1993 gaat Gerrit van Bommel met pensioen en treedt de derde generatie aan, Antoon en Marc van der Horst. Het 75-jarig jubileum in 2007 vormt de perfecte gelegenheid om de naam te veranderen in Van der Horst aannemers. Door de sterke groei van de afgelopen jaren is in 2011 een belangrijke stap gezet, de nieuwbouw en bedrijfsverhuizing naar industrieterrein het Spoor in Mill. Na 21 jaar intensieve samenwerking heeft de directie, Antoon en Marc van der Horst, besloten om per 1 mei 2015 ieder hun eigen weg te gaan. Marc heeft per bovengenoemde datum zijn functie als directielid binnen van der Horst aannemers neergelegd. De onderneming wordt voortgezet door Antoon van der Horst.

 

Nog steeds betrouwbaar

De ruim 10.000 m2 op onze huidige locatie aan de Houtzagerijstraat staan in geen verhouding tot dat begin in 1932. We zijn enorm gegroeid, hebben een breed pakket aan disciplines in huis en tellen momenteel 65 medewerkers. Toch is er ook heel veel hetzelfde gebleven.

Van oudsher is Van der Horst aannemers een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De familiecultuur is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor u, onze klant, sneller, beter en efficiënter kan. Daarom zijn we continu bezig met innovatie, maar werken we ook met hechte, betrouwbare teams. Teams van jongere en meer ervaren vakmensen die we vaak zelf hebben opgeleid.

En we begeleiden zelf het gehele traject, vanaf het idee, tot de tekeningen en de uitvoering. U heeft daardoor met één centrale contactpersoon te maken. Dat is helder, werkt snel en geeft vertrouwen. Wij zijn pas tevreden als we voor u de beste oplossing hebben gevonden.

 

Nog steeds flexibel

Net zoals onze oprichters dat indertijd waren toen ze heel klein begonnen, is Van der Horst Aannemers nog steeds heel flexibel. Doordat we beschikken over onze eigen materieeldienst hebben we altijd bouwkranen, steigers, machines, containers en ander materieel paraat.

Als u onze hulp plotseling nodig hebt, bijvoorbeeld na een brand, dan zijn we in staat direct met het juiste materieel én de medewerkers met de juiste kennis uw kant op te komen.

 

Nog steeds veelzijdig

En net zoals onze oprichters leveren we ook nog steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan woningcorporaties, projectontwikkelaars, overheden, bedrijven en particulieren. In onze ruim uitgeruste timmerwerkplaats maken we zelf onder KOMO-certificaat kozijnen, deuren en ramen. We maken ook zelf prefabbouw dakkapellen, betononderdelen, houtskeletwanden, gevels en schoorstenen.

De tijd op de bouwplaats houden we op die manier zo kort mogelijk. Daardoor kunnen we onze prijzen aantrekkelijk houden, een hoger productie- en kwaliteitsniveau halen en zijn we minder afhankelijk van weersinvloeden.

 

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Net zoals toen weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn. Omdat we open en eerlijk communiceren, altijd bereikbaar zijn, meedenken, precies weten waar we over praten en vooral ook, omdat we streven naar de hoogste kwaliteit. Daarom zeggen we ook. Van der Horst Aannemers: gewoon beter bouwen.

Door de sterke groei van de afgelopen jaren is in 2011 een belangrijke stap gezet, de nieuwbouw en bedrijfsverhuizing naar 
industrieterrein het Spoor in Mill.  Na 21 jaar intensieve samenwerking heeft de directie, Antoon en Marc van der Horst, besloten om per 1 mei 2015 ieder hun eigen weg te gaan.  Marc heeft per bovengenoemde datum zijn functie als directielid binnen van der Horst aannemers neergelegd. De onderneming  wordt voortgezet door Antoon van der Horst.